Fernandeš, brazilski golman
Fernandeš, brazilski golman; Foto: Screenshot Youtbe Pasion Por el fútbol

Malo ko je očekivao da će jedna od udarnih fudbalskih vesti biti ona sa finala paragvajskog Superkupa. Ipak, nije se to desilo zbog fantastičnih poteza ili izuzetne važnosti trofeja. Kada to nije slučaj, onda je, pogađate, u pitanju - skandal

PROČITAJTE JOŠ

Žan Paulo Fernandes je ove godine stigao u redove Sero Portena, a pre početka meča je snimljen kako uvredljivo gestikulira prema navijačima Olimpije.

Glavni sudija je odlučio da koristi VAR i da pregleda situaciju pre samog početka susreta. Rezultat? Crveni karton za golmana.

Navijači su podivljali na tribinama, bacali su razne predmete na travu, a zbog svih problema je kasnio i početak susreta.

„Kod nas u Brazilu je ovo normalno. Ja sam krenuo da ostavim bocu vode pored gola, a oni su me gađali. Onda sam uradio što sam uradio… Kod nas u Brazilu takvom gestikulacijom čak i slave golove. Teško mi je da orugvatun odluku suca“, rekao je brazilski golman.

Iako je isključen pre poečtka meča, Sero Porteno je, ipak, meč počeo sa 11 igrača jer je na gol stao Rodrigo Muniz. Ipak, on je bio jedan od tragičara jer je primio tri pogotka (1:3).

BONUS VIDEO Kostićev neverovatni ‘felš’ sa 30 metara prevario golmana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar