Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Metalca i istakao da veruje da će niški tim u Gornjem Milanovcu nastaviti seriju pobeda u Superligi Srbije.

Takmičenje u Super ligi Srbije Radnički nastavlja u subotu od 15 časova kada u sklopu 20. kola gostuje Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

„Iza nas su kvalitetno odrađene pripreme u Nišu i u Turskoj i zadovoljan sam u kakvom smo stanju pred nastavak sezone. U Gornjem Milanovcu nas čeka izuzetno teška utakmica. Metalac je ozbiljan, dobro organizovan i napadački orijentisan protivnik“, rekao je Gaćinović.

Radnički u ovaj susret ulazi kao sedmoplasirani tim na tabeli sa 30 bodova na svom kontu, dok je Metalac na 12. poziciji sa pet bodova manje.

PROČITAJTE JOŠ

„Fudbaleri Metalca su posebno opasni na svom terenu. Igraju visoki presing i pokušavaju da vrše pritisak tokom svih 90 minuta. Mi smo spremni za to. Znamo kakve su nam mogućnosti i smatram da smo dostigli formu koja će nam biti dovoljna da se sa ovog gostovanja vratimo zadovoljni“, rekao je Gaćinović.

„Nadigravaćemo se sa Metalcem i verujem da ćemo nastaviti seriju u ligi, pošto smo jesenji delo završili sa tri uzastopne pobede“, dodao je trener Radničkog.

Niški tim će u ovom meču biti oslabljen za Dušana Pantelića i Nikolu Aksentijevića, koji moraju da „odrade“ žute kartone, a izostaće i povređeni Filip Kasalica.

„Njih trojica su iskusni igrači i veoma će nam nedostajati, ali mi smo znali za ovu situaciju još od decembra i spremali smo se za to. Imamo dobar sastav i adekvatne zamene i njihov izostanak ne bi trebalo da se oseti“, rekao je Gaćinović i dodao da svi ostali igrači konkurišu za prvu postavu.

Radnički će u prva četiri kola drugog dela sezone tri puta gostovati i biti domaćin Crvenoj zvezdi.

„Pred nama je veoma težak raspored u Super ligi i biće nam potrebno da svi igrači budu u formi i na raspolaganju“, zaključio je Gaćinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar