Radnički iz Niša doveo Filipa Markovića

Fudbal 04. feb. 202119:09
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je Filipa Markovića kao novo pojačanje.

Marković ima 28 godina, ponikao je u Partizanu, a potom je bio igrač Benfike, Majorke, Muskrona, Lansa i Šlonska.

PROČITAJTE JOŠ

„Vraćam se u srpski fudbal posle skoro 10 godina. Iza mene je lep period u inostranim ligama. Čvrsto sam odlučio da se vratim i evo me u Nišu. Na moju odluku da dođem u Radnički najviše je uticalo to što sam se brzo uverio u profesionalizam ljudi koji vode ovaj klub. Lako smo našli zajednički jezik, a čuo sam i sve najbolje o treneru Vladimiru Gaćinoviću i radujem se saradnji sa njim“, rekao je Marković na predstavljanju.

Filip je stariji brat Lazara Markovića, koji je član Partizana i dugogodišnji reprezentativac Srbije.

„Imam veliko iskustvo i nadam se da će ono značiti ekipi. Želim da Radničkom pomognem da ostvari cilj i da ponovo igra na evropskoj sceni. Pričao sam i sa bratom pre nego što sam došao ovde. On mi je takođe rekao sve najbolje o klubu i ljudima koji ga vode, Ivici Tončevu i Dejanu Propadalu, tako da je i taj razgovor dodatno uticao na mene da se odlučim za Radnički. Brat i ja nikada nismo igrali jedan protiv drugog, sada smo dobili priliku za to i radujem se unapred tom susretu“, rekao je Marković.

Priliku da debituje imaće već u subotu, kada će Radnički od 15.00 časova gostovati Metalcu u Gronjem Milanovcu u 20. kolu Super lige Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar