Đovani Padovani Foto: Michele Nucci / LaPresse / Profimedia

Bivši italijanski fudbaler (28) i model, Đovani Padovani, osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu jer je ubio bivšu devojku, Alesandru Mateuči (56).

Zločin se desio 23. avgusta 2022. godine.

Pročitajte još

Sve se desilo samo nekoliko nedelja nakon što ga je ona prijavila za uhođenje, da bi je Padovani sačekao ispred kuće i pretukao nakon čega je ona preminula.

Bivši fudbaler ju je primetio dok je razgovarala telefonom sa svojom sestrom Stefanijom, koja je čula vriske, dok je napao najpre čekićem i šakama, potom bejzbol palicom, a na kraju i klupom koju je pokupio iz parka u blizini.

„Izašla je iz svog automobila i počela da vrišti: ‘Ne, Đovani, preklinjem te’. Bila sam na telefonu. Odmah sam nazvala policiju koja je ubrzo stigla“, navela je sestra ubijene.

Ubrzo je reagovala hitna pomoć, ali spasa nije bilo.

Padovani je i pre ovog zločina vršio nasilje nad bivšom devojkom. Lomio je stvari po njenoj kući, te da ju je neprestano zvao i pisao joj nakon raskida, zbog čega ga je ona prijavila policiji. To ga ipak nije zaustavilo, a pokušavao je i da joj pokvari automobil i da su ga komšije viđale kako se peo na terasu, kako piše „Dejli Mejl“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar