Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY.

Proslavljeni engleski fudbaler Frenk Lampard na pragu je povratka u Čelsi.

Fabricio Romano, poznati fudbalski novinar javio je da bi Lampard, koji je već vodio „plavce“ ovog puta trebalo da dobije nešto drugačiju ulogu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čuveni vezista londonskog velikana bi sada bio samo privremeni menadžer ekipe i to do juna, dok se ne nađe dugoročnije rešenje. Julijan Nagelsman i Luis Enrike ostaju glavni kandidati da popune mesto upražnjeno odlaskom

Romano piše da je već bilo sastanaka između ljudi iz Upravnog odbora Čelsija i agenata Lamparda, te da je Frenk spreman da prihvati taj posao.

Konačna odluka u vezi sa novim trenerom na duže staze trebalo bi da bude doneta u maju ili junu, svakako pred početak priprema za novu sezonu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Lampard je prvo igrao za Čelsi od 2001. do 2014. godine, penzionisao se posle kraćih epizoda u Mančester sitiju i Njujork sitiju, da bi 2017. počeo da radi kao trener mlađih kategorija Čelsija.

Prvi tim je preuzeo jula 2019. nakon što je godinu dana bio menadžer Derbi Kauntija. U Čelsiju se na klupi zadržao do januara 2021. kada ga je zamenio Tomas Tuhel i nakon toga uzeo Ligu šampiona. Skorije je bio na klupi Evertona gde se takođe zadržao godinu dana, do januara 2023.

BONUS VIDEO: Tadić, Grujić, Vlahović i Milinković-Savić posle pobede u Podgorici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar