Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije su pobedom nad Portugalom od 2:1 obezbedili direktan plasman na Mundijal u Kataru naredne godine, a u nedelju je zvanično podignuta i srpska zastava u Dohi.

Srpska zastava se tako vijori pored katarske, nemačke, danske, belgijske, francuske, hrvatske, španske, engleske, švajcarske, holandske, brazilske i argentinske zastave. Sve te selekcije su za sada obezbedile učešće na narednom Svetskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svečano podizanje zastave Repoblike Srbije u Dohi, u čast plasmana naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine“, pisalo je uz sliku koju je postavio Fudbalski savez Srbije na Instagramu.

„Ovako će je za godinu dana podignuti ponovo, ali tada kao pobedničku“, glasio je jedan od najoptimističnijih komentara ispod slike.

Mundijal u Kataru se održava od 21. novembra do 18. decembra naredne godine, a gradovi-domaćini biće Doha, Lusail, Al Khor, Al Arajan i Al Vakrah.

Utakmice će se igrati u četiri termina od 13, 16, 19 i 22 časa po lokalnom vremenu, a vremenska razlika je dva sata unazad računajući vreme u Srbiji.

Žreb se održava 1. aprila 2022. u Dohi.

BONUS VIDEO Najzanimljiviji detalji sa utakmice Portugal – Srbija koju ćemo zauvek pamtiti

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar