Foto: Printscreen Twitter / Soccer AM, Tom Cairney

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović imao je neobičnu situaciju u trening centru Fulama.

Napadač koji je dao tri gola u Premijer ligi, „buši mreže“ u Premijer ligi od starta sezone, ali je probio i šoferšajbnu na automobilu Toma Kernija, svog saigrača iz Fulama.

PROČITAJTE JOŠ:

Čak je podelio i fotografiju u grupnom četu igrača londonskog kluba i kaže da je bio neverovatno srećan.

„Da, udario sam loptu i ona je preletela ogradu i razbila mu šoferšajbnu na kolima… Bio sam tako srećan! Bio sam tako srećan da je to njegov automobil. Nisam platio, on je ionako malo škrt, mora malo više novca da troši. Bio je to lep dan za mene, jako sam uživao u tome“, rekao je Mitrović za Soccer AM.

Kerni je podelio fotografiju „krivca“ sa „mesta zločina“ uz dovitljivu opasku.

„Poslao je ovo u grupni čet. Izgleda da se oseća baš krivim, zar ne mislite“, rekao je Kerni.

Mitar je u subotu postigao gol protiv Brentforda u 90. minutu, kada mu je Mbabu sjajno centrirao sa desne strane, a Srbin na drugoj stativi pogodio glavom.

To je bio pobedonosni pogodak, pa iako ne pogodi uvek na treningu, malo kome od saigrača će smetati dok god bude pogađao u Premijer ligi.

„Za mene je najvažnija stvar da poznajem igrače oko mene. Krila, bekovi, ‘desetka’, kako oni razmišljaju, da mogu da predvidim šta će da urade. Gledam ih, učim, gledam kako centriraju, vidim otprilike gde idu lopte, da bih sve predvideo. To je za mene najvažnije“, objasnio je Mitrović.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Bajerna se obrukali, promašili prazan gol

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar