Foto: EPA/Javier Lizon

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti bacio je novo svetlo na fotografiju koju svi dele na društvenim mrežama.

Na njoj trener Real Madrida puši tompus, dok su oko njega igrači „blankosa“ svi nasmejani.

PROČITAJTE JOŠ:

Ančeloti i Real su ove sezone u Ligi šampiona već napravili nekoliko podviga na putu do finala. A usput su osvojili titulu prvaka Španije.

U LŠ su pobedili Pari Sen Žermen fantastičnim preokretom i het-trikom Karima Benzeme, zatim je eliminisan Čelsi, aktuelni prvak Evrope, a onda i Mančester siti, prošlogodišnji finalista.

Nije bio lak put „kraljevića“, koji su se nekoliko puta vraćali iz nokdauna i zaostatka. To su u sredu uveče uradili sa dva gola Rodriga u nadoknadi vremena, u razmanku od 120 sekundi.

Preokrenuli su na 2:1, onda je Karim Benzema u produžetku realizovao penal za 3:1 i time je nadoknađen zaostatak 3:4 iz prvog meča u Engleskoj.

„Ne, ne nisam pušač i ne palim cigarete, ali to je bila samo fotografija sa mojim prijateljima. Da, moji igrači su moji prijatelji“, odgovorio je Ančeloti posle meča sa Mančester sitijem.

Podsećamo, Real Madrid će u finalu Lige šampiona igrati protiv Liverpula, koji je u svom polufinalnom dvomeču bio bolji od Viljareala. Taj meč je 28. maja na stadionu „Francuska“ u Parizu.

BONUS VIDEO: „Old Traford“ se poklonio Nemanji Matiću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar