Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Srpski teniser Novak Đoković i španski igrač Rafael Nadal ponovo su bili na meču istih ekipa.

Njih dvojica su sa tribina stadiona Santjago Bernabeu gledali okršaj Real Madrida i Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Real je sa dva gola Rodriga za 120 sekundi uspeo da uvede meč u produžetak, a onda golom Karima Benzeme sa penala da pobedi sa 3:1 i nadoknadi 3:4 iz prvog meča polufinala.

„Blankosi“ su prošli u finale, a Pep Gvardiola, menadžer Sitija, ostao je da se pita kako je njegov tim ispustio overen trijumf.

Čini se da su Đoković i Nadal skupa talični Realu, jer je „kraljevski klub“ gledao okršaj sa Sitijem i 2016.

Novak se i tada posle tri godine vratio na masters u Madridu, kao i sada, a i tada je bila reč o meču polufinala LŠ i isti je datum bio, četvrti maj.

Kuriozitet je što je nekoliko meseci ranije Mančester siti potpisao ugovor sa Pepom Gvardiolom, pa je u oba slučaja na klupi „građana“ bio isti čovek, te nije čudo ako sledeći put ne bi „očima mogao da vidi Đokovića i Nadala“.

Real je u tom meču iz 2016. pobedio sa 1:0 i plasirao se u finale, u kom će kasnije savladati gradskog rivala Atletiko i početi trogodišnju dominaciju u Evropi.

Podsećamo, Real će ovog puta igrati u finalu sa Liverpulom, koji je u svom polufinalnom dvomeču bio bolji od Viljareala.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Gael Monfis odigrali ludi poen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar