Foto: EPA-EFE/Martin Meissner

Argentinski fudbaler Lautaro Martinez kaže kako planira da ostane u Interu i dodaje da je priča o prelasku u Barselonu daleka prošlost.

Martinez je pažnju na sebe privukao odličnim izdanjima u dresu „neroazura“, gde sa Romelu Lukakuom čini jedan od najubojitijih tandema Italije.

PROČITAJTE JOŠ:

Samo ove sezone dao je 15 golova na 33 utakmice, podelio je sedam asistencija, a lani je na 49 mečeva dao 21 gol i imao osam asistencija.

Pre krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, priče o njegovom odlasku za više od 100 miliona evra bile su svakodnevne, ali se onda posle prošlog marta sve malo stišalo.

„Tačno je da smo radili na prelasku u Barselonu, pregovarali smo, ali ne mogu da kažem koliko je bilo blizu realizacije. Bio sam iskren s trenerom Konteom i rekao sam mu: ‘Glavom sam ovde, obećavam da me ništa neće sputavati’. A, sada je sve to prošlost, potpisaću novi ugovor sa Interom i ostaću ovde još dugo“, rekao je Martinez za Gazetu delo Sport.

Dvadesettrogodišnji Martinez je u Inter stigao iz argentinskog Rasinga, 2018. godine. Inter je za taj transfer platio 25 miliona evra.

Njegovoj tvrdnji da je sve to sa Barselonom sada daleka prošlost, sigurno je doprinelo i to što je Barselona u krizi forme i što cele sezone ne liči na Barsu na koju su svi navikli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar