Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Fudbaler Milana Frenk Kesi kaže da će njegov tim pobediti u gradskom derbiju sa Interom ovog vikenda. Taj meč igra se u nedelju od 15 sati u 23. kolu Serije A.

„Rosonere“ posle teškog meča i remija sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope 2:2 možda čeka meč sezone jer se Milan i Inter bore za titulu u italijanskom šampionatu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije lako igrati za Milan ali doveli su me i to znači da su videli nešto u meni. Novi trenre je stigao, trebalo je vremena da razumemo šta hoće, ali čim novi trener stigne, znači da nešto nije bilo u redu“, objasnio je Kesi, a prenose italijanski mediji.

Milan je prošlog vikenda poražen od Specije i to mu je bio jedan od retkih kikseva, što je Inter iskoristio da pobedom preuzme prvo mesto tabele sa bodom više od „rosonera“.

„Ne brine me to, ima još mnogo utakmica čak i kada ima mnogo teškoća, dobićemo derbi i vratićemo se na čelo tabele. Mi smo sjedinjena ekipa koja izgara u teškim okolnostima i verujemo u Skudeto. Svi znaju da u Italiji možeš da izgubiš od bilo kog tima, pa i onog poslednjeg, zato ne treba nužno brinuti“, rekao je Kesi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar