Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Mladi srpski fudbaler Filip Stevanović novi je igrač belgijskog Lomela, objavio je taj klub u petak uveče.

Filip je pre nekoliko godina bio jedan od najtalentovanijih ofanzivaca u Partizanu, važio je i za jednog od talentovanijih srpskih igrača, ali je rano otišao put Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekivanja su se brzo izmenila za momka rođenog 2002. godine, pa je posle transfera vrednog 8,5 miliona evra više puta bio pozajmljivan.

Odlazio je u Herenven, Santa Klaru, bio je u mlađim kategorijama Sitija, Valvajku i sada je u Lomelu, koji se takmiči u drugoj ligi Belgije.

Njegova vrednost na fudbalskom tržištu je u međuvremenu, od odlaska iz Partizana 2021. do danas, stagnirala sa oko 8 miliona evra na ispod milion.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Filip Stevanovic (@filip10)

„Novi počeci donose nove odgovornosti. Ovde sam da radim, napredujem i doprinesem. Idemo“, poručio je mladi srpski fudbaler.

U srpskom fudbalu je ostao upamćen po golu koji je dao Crvenoj zvezdi u derbiju iz 2020. godine, ali i Vojvodini u finalu Kupa iste godine.

Stevanović ima ugovor sa Sitijem do 2026. godine, a Lomelu će probati da pomogne ekipi da se izdigne sa trenutnog 12. mesta u drugoj ligi.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lommel SK (@lommelskofficial)

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – prvi gol u sezoni 2024-25

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare