Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Vezni fudbaler Mančester junajteda, Bruno Fernandeš, zatražio je od navijača da budu strpljivi sa povratkom Pola Pogbe na teren.

Francuz je tokom ove sezone bio često na meti kritičara, pre svega zbog svog odnosa prema klubu i viđen je kao neko ko želi da izdejstvuje transfer u Real ili Juventus.

Međutim, Fernandeš kaže da jedva čeka da zaigra sa Pogbom koji je nedavno počeo da trenira posle dve povrede koje je imao od početka sezone i zbog kojih je morao na operaciju stopala.

„Uzbuđen sam mnogo što ćemo igrati zajedno, imamo dosta dobrih igrača na sredini terena. Pol je dugo bio povređen, ali svesni smo njegovih kvaliteta. Ljudi u fudbalu posle jedne greške zaborave sve dobro što ste uradili. Možete 34 meča da igrate dobro i jedan loše i svi će pričati o tom jednom“, kaže Fernandeš.

On kaže da su mnogi pred Pogbu postavili nerealna očekivanja.

„Kada je igrao, Junajted nije imao tako dobar tim, a očekivanja su velika od njega, jer je dobro plaćen od strane kluba. Normalno je kada ste u takvoj situaciji da ne igrate kao superstar, jer svi od njega očekuju da igra kao Ronaldo u Juventusu ili Mesi u Barseloni. Svo misle da Pol bude taj glavni u Mančesteru, jer znaju njegove kvalitete. Mi igrači imamo mnogo vere u njega“, dodao je Portugalac.

PROČITAJTE JOŠ:

Bruno, koji je zimus u Junajted stigao iz lisabonskog Sportinga, kaže da poznaje Pogbu iz vremena dok su zajedno igrali u Italiji.

„Znam ga iz Serije A i verujte mi, teško je igrati protiv njega. Ja igram u sredini i morao sam da ga markiram, zaista je teško protiv njega. Ima snagu, tehniku, teško je naći takvog igrača. Nadam se da će nam se priključiti uskoro u punom kapacitetu. Počeo je lagano da trenira i kada se sve bude vratilo u normalu, verujem da će biti u timu. Ubeđen sam da može mnogo da pruži ovom timu Junajteda. U klubu je pozitivna atmosfera, imamo niz pobeda, i možda će i zbog toga navijači biti malo strpljiviji sa Pogbom. Kada nema pobeda, strpljenje se gubi, to je normalno, jer u fudbalu je sve u pobeđivanju, ne u igranju. Sada imamo više samopouzdanja i mislim da će i on to osetiti, kada bude ponovo zaigrao“, zaključio je Fernandeš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar