Liroj Sane
Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Liroj Sane prethodnog leta je bio dovođen u vezu sa Bajernom iz Minhena, a prema pisanjima nemačkih medija igrač Mančester sitija biće na meti Bavaraca i u narednom prelaznom roku.

Krilni napadač povredio je ukrštene ligamente na utakmici Komjuniti šilda posle čega su pregovori sa Bajernom utihnuli. Ipak, reprezentativcu Nemačke ugovor ističe 2021. godine, a sve glasnije se govori o tome da bi mogao da napusti ostrvo i pre naredne sezone.

PROČITAJTE JOŠ

„Zajedno sa njim razgovarao sam sa Mančester sitijem o tome kako bi mogao da izgleda naredni korak, Bajern Minhen je zainteresovan, tu nema tajne, ali su nas kontaktirali i drugi vrhunski klubovi“, rekao je Damir Smoljan, Saneov agent, za Bild.

„Bajern je jedini klub u Nemačkoj u kojem Liroj vidi sebe na narednom koraku. On smatra da minhenski tim ima sve predispozicije da osvoji Ligu šampiona“, dodao je Smoljan.

Mančester siti je u februaru, odlukom UEFA, suspendovan iz evropskih takmičenja tokom naredne dve sezone, a javnost je tada predviđala da bi mnogi igrači mogli upravo zbog toga da potraže novu sredinu predstojećeg leta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar