Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Poznati turski fudbalski trener, 66-godišnji Fatih Terim poslednji je u nizu fudbalskih imena koji je pozitivan na koronavirus.

On je da je bolestan objavio na Tviteru, a otkrio je i da je ubrzo posle otkrivanja dijagnoze prebačen na bolničko lečenje.

„Prema rezultatima testova od danas, pozitivan sam na koronavirus. U dobrim sam rukama u bolnici. Nema razloga da brinete. Obaveštavaću vas oko svega što je pre moguće“, poručio je Terim.

Tokom bogate karijere, Terim, koji je kao igrač nosio dres Galatasaraja, a posle u četiri navrata predvodio klub iz Istanbula kao trener, postigao je veliki uspeh sa reprezentacijom Turske kada je na Evro 2008. došao do polufinala.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao trener Galatasaraja, osvojio je pehar Kupa UEFA, osam titula u Superligi Turske, tri nacionalna kupa i pet pehara Superkupa Turske.

U Turskoj se do samo pre nekoliko dana igrao fudbal, ali su čelnici Fudbalskog saveza ipak rešili da prekinu sezonu ubrzo pošto je pandemija koronavirusa zahvatila i Tursku u kojoj je takođe zabeleženo nekoliko smrtnih slučajeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram