Dijego Falčineli o Milanu u Ligi Evrope
Foto: Nikola Mitić/Starsport

Crvena zvezda će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odmeriti snage sa Milanom, a italijanski napadač Dijego Falčineli priželjkuje spektakl protiv ekipe kojoj zna kako se postižu golove.

„Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmeriti snage. Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam“, rekao je Falčineli, prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda će dočekati Milan 18. februara, dok je revanš borbe za osminu finala Lige Evrope sedam dana kasnije na San Siru.

„Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope“.

Mnogo puta je napadač Zvezde u karijeri odmeravao snage sa Milanom, a kada je bio fudbaler Krotonea uspeo je i da zatrese mrežu sedmostrukog prvaka Evrope.

„Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam“, zaključio je Falćineli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar