Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da je njegova ekipa odradila sjajan posao na pripremama na Kipru i raduje se predstojećim utakmicama na pripremama u Turskoj.

„Na Kipru smo odradili sjajan posao. Posebno težak je bio trening u subotu gde smo imali test izdržljivosti i zaista smo uložili mnogo napora da ga odradimo kako treba. Jednostavno, mora da se nađe energije da se odradi sve ono što stručni štab zahteva. Ipak, čim znamo da je trening koji sledi sa loptom, odmah nam bude lakše“, rekao je Eraković za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli su završili prvi deo priprema na Kipru, a 20. januara putuju u Tursku gde će odraditi drugi deo zimskih priprema.

„Treninzi su jedno, ali utakmice su najvažnije, jer su one najbolje za uigravanje. Imaćemo nekoliko provera u Turskoj i zaista se radujem tome“, rekao je Eraković.

Mladi štoper smatra da je mnogo napredovao tokom jeseni.

„Značile su mi utakmice koje sam imao tokom prvog dela sezone. Mnogo sam napredovao, osećam se dosta iskusnije. Kad se setim da sam i pre tri godine bio na Kipru, zaista sam poprilično bolji igrač“.

Zvezda će sezonu nastaviti 6. februara utakmicom Superlige u Novom Pazaru, dok su dueli sa Milanom u Ligi Evrope zakazani za 18. i 25. istog meseca.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar