Foto: Instagram/gabrielamirandi

Nova zvezda Real Madrida, Brazilac Endrik, ponovo se našao u centru pažnje nakon što je potvrdio da se oženio brazilskom manekenkom Gabrijelom Mirandom, iako je tek nedavno proslavio 18. rođendan.

Endrik je ovog leta stigao u Real prema ranije dogovorenom transferu vrednom 50 miliona evra kao jedan od najvećih talenata današnjice.

Mladi Brazilac se odmah našao u centru pažnje javnosti kada je u jednom intervjuu rekao da mu je jedan od idola dok je odrastao bio Bobi Čarlton, zbog čega su ga mnogi ismevali.

PROČITAJTE JOŠ

Njegovim saigračima iz Reala bilo je smešno i to što je pomenuo legendarnog Engleza, zbog čega su mu odmah dali nadimak „Bobi“.

Sada se u centru pažnje našao zbog neočekivanog poteza u privatnom životu.

On se oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da je odlučio da se oženi, što je sve iznenadilo. Endrik se oženio Gabrijeli Mirandom.

Endrik je pre dva meseca upravo proslavio 18. rođendan i nije se očekivalo da će tako brzo stati na „ludi kamen” i čak je iznenadio roditelje svojim potezom.

Brazilski mediji pišu da su Endrikovi roditelji bili protiv braka sa Gabrijelom jer smatraju da je on još premlad za takav korak, a po svemu sudeći nisu previše oduševljeni manekenkom koja je pet godina starija od njihovog sina.

Upoznali su se kada je Endrik imao samo 16 godina i odmah su počele da kruže glasine da je ona bila sa njim zbog njegovog novca.

Odluka da se Endrik i Gabrijeli venčaju bila je apsolutno iznenađujuća za javnost u Brazilu jer su mnogi verovali da njihova romansa neće trajati toliko dugo.

Iako su Endrikovi roditelji bili protiv braka, on je ignorisao njihov savet i odlučio da se oženi. Nije prvi put da Endrik radi stvari na svoju ruku i uprkos savetima svojih roditelja, a oni se plaše da se njihov sin previše iskorištava.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar