Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: Screenshot Twitter Giac_Ciap

Juventus je završio ovogodišnje takmičenje u Ligi šampiona nakon poraza od Benfike sa 4:3, ipak još više boli činjenica da će možda morati da igra bez prve zvezde.

Dušan Vlahović se povredio protiv Portugalaca, pa je u 70. minutu morao da napusti igru.

PROČITAJTE JOŠ

Po prvim informacijama u pitanju je povreda primicača (u slučaju da je mišič pukao mirovanje je od 12 do 16 nedelja, tek bi trebalo da bude odrađeno snimanje), a ostaje da Juventus potvrdi o čemu se tačno radi. U slučaju najgorih prognoza Srbija bi mogla da ostane bez Vlahovića za Mundijal.

Vlahović je sam tražio izmenu jer nije želeo da igra preko određene granice bola da ne bi napravio dodatni problem.

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja je sve frapirala. Deluje da je povreda znatno ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo jer je delovalo kao da Vlahović plače na klupi ili da trpi baš ozbiljan bol.

Pojavio se i snimak trenutka kada Vlahović ide ka klupi i pokušava da bude pribran dok trpi bol. Pravio je manje grimase, ali tek kada je seo na klupu postalo je jasno koliko je stvar ozbiljna.

Ipak, ovo je sve u Srbiji posebno pogodilo jer je ostalo manje od mesec dana do početka Svetskog prvenstva u Kataru (od 20. novembra do 18. decembra). Aleksandar Mitrović takođe ima problema sa hroničnom povredom, pa bi selektor Dragan Stojković Piksi mogao da ima neočekivane probleme. Niko to ne želi sa obzirom na to da Srbija nije igrala na velikom takmičenju još od 2018. godine.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar