Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Dugo smo čekali da Dušan Vlahović ovako bljesne, a onda je zvezda Juventusa obasjala čitavo Apeninsko poluostrvo.

Dušan Vlahović je nakon skoro četiri meseca uspeo da postigne gol u pobedi Juventusa nad Salernitanom (3:0), zapravo, postigao je dva gola i asistirao Filipu Kostiću za još jedan.

PROČITAJTE JOŠ

Skinuo je veliki teret sa leđa i to je bio trenutak koji bi mogao da mu preokrene sezonu. Nakon meča je otkrio da je tražio da upravo on izvede jedanaesterac kako bi vratio poljuljano samopouzdanje.

„Napadači žive za golove, važno nam je da dajemo golove. Zato hvala Di Mariji koji mi je dopustio da izvedem taj penal, stvarno mi je pomoglo. Najvažnije je da smo pobedili, nismo dobili tri utakmice, tako da je to za nas ključno. Hvala svima u timu, hvala treneru i moramo ovako da nastavimo“, rekao je Vlahović i tako pokazao da on nije prvi izbor da izvodi udarce sa 11 metara.

Koliki je pritisak bio na fudbaleru koji je plaćen 80 miliona evra pokazao je posle meča i izjave koja je privukla veliku pažnju.

„Ovo je moja druga utakmica posle povrede, moj prvi gol posle 115 dana i potrebno mi je još malo vremena da uhvatim tempo, ali se osećam već sada bolje i nadam se da ću uskoro doći na svojih 100 odsto“.

Dušan Vlahović je odigrao 12 mečeva ove sezone u Seriji A i postigao osam golova i upisao dve asistencije.

BONUS VIDEO Dušan Vlahović trči nakon utakmice sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar