Foto: Irina R. H / Zuma Press / Profimedia

Uroš Đurđević je u nedelju protiv Real Betisa (0:2) odigrao jubilarni 100. meč u dresu Sportinga iz Hihona, te je odlučio da se javno oglasi.

Odlučio je da podeli zadovoljstvo zbog značajnog jubileja i da najavi navijačima plasman u Primeru.

PROČITAJTE JOŠ

„Izuzetno sam srećan zbog 100. nastupa u dresu Sportinga Hihona. Ovo je za mene velika stvar. Hvala mojoj porodici, hvala mojim saigračima, hvala stručnom štabu, hvala ekonomima i medicinskoj službi, hvala ljudima koji vode klub, veliko hvala navijačima čija mi je podrška važna, a koji nisu na tribinama, zbog pandemije. Nadam se da ćemo se uskoro svi radovati plasmanu u Primeru jer ovaj grad i klub to zaista zaslužuju. Želim da ostavim trag u ovom klubu, a to mogu samo ako nastavim sa dobrim igrama i golovima“, napisao je Đurđević na srpskom i istu poruku ostavio i na španskom.

U Hihon je stigao 2018. godine iz Olimpijakosa u transferu vrednom 2,5 miliona evra. Srpski napadač je na 100 mečeva u dresu Sportinga postigao 30 golova i namestio još četiri, a redovni je član startne postave. Prethodno je u karijeri nosio dresove Partizana, Rada, Olimpijakosa, Vitesea i Palerma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uroš Đurđević (@djuka__9)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar