Foto: Irina R. H / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Sportinga iz Hihona odigrali su 1:1 sa Leganesom u meču 19. kola Segunde, a Partizan je u dva svoja nekadašnja igrača dobio najpre junaka, a onda tragičara utakmice.

Hihon je poveo u 86. minutu golom bivšeg napadača crno-belih Uroša Đurđevića, dok je Leganes izjednačio u 96. minutu golom posle penala koji je skrivio drugi nekadašnji igrač Partizana, Mark Valijente.

PROČITAJTE JOŠ:

Golman gostiju Ivan Kueljar je u jednom vazdušnom duelu probao da izboksuje loptu i umesto nje je u glavu udario Borhu Lopeza, a sudija je pokazao na belu tačku.

Đurđević je preuzeo odgovornost, Kueljar mu je odbranio, ali i odbio loptu na nogu igrača Hihona posle čega je Uroš rutinski pogodio mrežu.

Samo tri minuta kasnije na terenu je Đurđevića zamenio Valijente koji je duboko u sudijskoj nadoknadi napravio faul i novi penal. Strelac za Leganes je bio Borha Baston, pa je Đurđević sigurno imao šta da kaže Valijenteu posle meča.

Tim pre što je Hihon i jednim golom sa tri boda mogao da prestigne Leganes na tabeli, jer sada ima 32 boda na petom mestu, dok je Leganes četvrti sa 33 boda.

Prvoplasiran u drugom rangu španskog fudbala je Espanjol sa 42 boda, dok je drugi na tabeli tim Majorke sa 41, a treća je Almerija sa 38 osvojenih bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar