Dragaiša Binić
Dragaiša Binić; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Dragiša Binić je obavestio aktere da zna da spremaju nameštaljku.

Dragiša Binić, čuveni srpski fudbaler i bivši radnik FSS kao komesar za regularnost takmičenja gostovao je podcastu „Sportlight“ i govorio je o situaciji kada je saznao da je jedan meč domaćeg prvenstva „zatvoren“.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog tog meča Spartaka i Radničkog iz Niša u sezoni 2017/2018 je osuđen Srđan Obradović (što je verovatno dalo i zeleno svetlo da Binić govori baš o ovom susretu).

Viđena su tada dva penala za domaćina, a jedan je bio posebno skandalozan.

Binić je istakao da je dobio informaciju da je utakmica nameštena (ne i odakle) i onda pozvao sve da bi sprečio nameštanje, kako je rekao.

„To sam video, utakmica u Subotici. Spartak – Radnički Niš. Tu noć ja celu noć na telefonu. Objašnjavam da ne može to tako. Da sam dobio dopis, tačan rezultat, kako ide rezultat. Suspendovaće nam ligu. Uništiće nas, nemojte da radite to“, rekao je Binić koji je dodao da je akterima meča govorio da se drže fer-pleja, ali uzalud.

Odem u svlačionicu, kod gosta, kod domaćina, kod sudije… Znaš koliko to njih interesuje? Oni to teraju tako. I ja dobio sam i nekih, da ne pričam koliko sam prijava dobio. I na svaku reagujem. Nisam uspeo. Dok nisam video da su svi u kombinaciji. To je tako maha uhvatilo, to je strašno“, poručio je Binić u emisiji „Sport light“.

BONUS VIDEO Top 5 golova petog kola Bundeslige

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare