Dragan Stojkovic Piksi
Dragan Stojković Piksi Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, saopštio je spisak za naredno okupljanje.

PROČITAJTE JOŠ

Reprezentacija Srbije će u junu odigrati dve utakmice u Japanu, a rivali izabranicima selektora Dragana Stojkovića biće selekcije Jamajke (prijateljska utakmica, 7. jun – 9,00 srednjeevropsko vreme, lokalno 16,00) i Japana (Kirin Čelendž kup, 11. jun – 12,25 srednjeevropsko vreme, lokalno 19,25).

Početak priprema A tima je u ponedeljak, 31. maja.

Podsećamo, Srbija je uspešno počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i deli prvo mesto grupe sa Portugalom (po sedam bodova).

Naredni meč Srbija igra protiv Luksemburga u kvalifikacijama 4. septembra, tri dana kasnije, Orlovi gostuju Irskoj.

Ima iznenađenja i noviteta, pozive su dobili Dejan Joveljić i Aleksa Terzić, a odmoriće Jović i Dmitrović.

„Prema programu koji nam sledi od ponedeljka 31. maja počinjemo sa treninzima i pripremama za prijateljski meč sa Jamajkom i utakmicu na Kirin kup čelendžu protiv Japana. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da učestvujemo na ovom prestižnom turniru. U sklopu priprema za odlazak u Japan, u sredu 2. juna u Sportskom centru odigraćemo trening meč protiv naše Mlade reprezentacije (U21), koji će biti zatvoren za javnost. O svemu ćemo više pričati na konferenciji za medije koja će biti održana u danu kada se reprezentacija okuplja, u ponedeljak“, izjavio je selektor Dragan Stojković.

Foto: FSS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar