Dragan Stojković Piksi Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Srbija u utorak igra odlučujuću utakmicu na putu do Evropskog.

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, na zanimljiv način je prokomentarisao poraz „orlova“ od Mađarske (2:1).

Pročitajte još

Srbija u utorak od 20.45 igra ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pred svojim navijačima protiv Crne Gore.

Piksi je istakao da je Srbija igrala dobro protiv Mađarske iako je izgubila, i da ni sam nije mogao da veruje kako „orlovi“ nisu dali još jedan gol.

„Nema tu velike filozofije, hoćemo da pokažemo igru iz Budimpešte, ako to pokažemo i ne damo gol moraću da odem negde da se pomolim i da zapalim sveću. Krstio sam se, nisam tražio pomoć od Boga, nego da li je moguće ovo što vidim. Nisam mogao da verujem, a verovatno ni vi šta neće da uđe. To može nekom da bude simpatično, a nekom ne. Nisam pozvao fudbalere, već ratnike, tamo sam imao i jedne i druge. To želim i preko Crne Gore. Svesni smo važnosti, potpuno mirno koliko god da se stvara euforija i tenzija, mi ćemo zadržati potreban mir kao što vidite da smo opušteni. Mirno dočekujemo meč, a kada utakmica bude krenula videćete reakciju“, poručuje Piksi.

Srbija je trenutno druga u grupi sa 10 bodova, Crna Gora je treća sa osam i utakmicom manje. Mađarska je lider sa 13, dok su Litvanija i Bugarska bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo. Prvoplasirane dve ekipe iz grupe će izboriti plasman na završni turnir.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar