Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija u utorak igra najvažniju utakmicu do sada.

Selektor fudbalera Srbije, Dragan Stojković Piksi, govorio je o predstojećoj ključnoj utakmici „orlova“ protiv Crne Gore i tom prilikom se osvrnuo i na prethodni poraz Srbije od Mađarske.

Pročitajte još

Srbija u utorak od 20.45 dočekuje Crnu Goru u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u utakmici koja bi mogla da se ispostavi kao odlučujuća.

„Što se tiče reakcije igrača, bila je kao i moja, bio sam tužan i razočaran zbog jednog razloga – rezultata. Ali sam bio jako ponosan na sve što su uradili i što su pokazali, to je fudbal koji ljudi vole da vide. Niko u Srbiji niti hoće, niti sme da zameri na angažovanosti i stilu fudbala. Igrali smo meč sa stavom, to je Srbija kakvu želim da vodim i treniram. Ta osećanja su pomešana, kao trener više ne znam šta više treba da uradim, da ugradim igračima krila da lete? To je jednostavno nemoguće, potpuno zadovoljstvo i razočarenje jer nismo dobili ono što smo zaslužili. Hteli smo da materijalizujemo ono za šta smo se borili, pokazali su sve što sam od njih tražio… Pokazali su taj neverovatan nivo verovanja i borbenosti. Moje srce je potpuno puno sreće i satisfakcije“, rekao je Stojković.

Srbija je trenutno druga u grupi sa 10 bodova, Crna Gora ima osam uz utakmicu manje, Mađarska je lider sa 13, dok su Litvanija i Bugarska bez šanse za plasman na završni turnir.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar