Foto: EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Trener Napolija Đenaro Gatuzo najavio je da će kazniti svog fudbalera Viktora Osimena jer nije poštovao zdravstveni protokol napuljskog kluba.

Osimen je pred Novu godinu bio na proslavi u svojoj rodnoj Nigeriji, posle čega se ispostavilo da se zarazio koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova informacija nije prihvaćena blagonaklono na stadionu „Dijego Armando Maradona“ zbog čega su iz Napolija u subotu najavili kaznu za svoje najskuplje pojačanje.

U nedelju je isto uradio i Đenaro Gatuzo, koji nije bio potpuno srećan uprkos pobedi nad Kaljarijem 4:1, pa je prvo prokomentarisao meč.

„Ne možemo da stvorimo deset prilika i da iskoristimo tek poneku od njih. S obzirom na sve ofanzivne igrače koji nam sdaa fale, ipak smo uspevali da probijemo do poslednje trećine terena 20 puta i falilo nam je odlučnosti. To me je najviše razbesnelo. I pitanje je mentaliteta“, rekao je Gatuzo.

Jedan od tih igrača koji fale u navali je i Osimen za koga Gatuzo kaže da će „platiti“.

„Kada bih ja napravio grešku, Marčelo Lipi bi mi rekao da će me ostaviti da patim sam sa sobom neko vreme pre nego shvatim šta sam uradio. To je ono što Osimen mora sada da uradi. Već se izvinio. On je momak koji daje sve od sebe kad se radi. Napravio je glupost i zna to. Ja sam trener, ne odlučujem o kaznama, ali sam bio onaj koji je dao dozvolu da ide u Nigeriju. Zato smo obojica posramljeni onim što se desilo. Napravio je grešku i platiće ono što mora da plati“, rekao je Gatuzo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar