Gatuzo o bolesti: Pišu da umirem, a vratiću se još jači

Fudbal 24. dec. 202010:06 > 10:19
Podeli:
Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Posle remija Napolija i Torina (1:1), Đenaro Gatuzo, trener Napolitanaca, progovorio je o svojim zdravstvenim problemima.

PROČITAJTE JOŠ

Gatuzo je prethodno vodio meč protiv Lacija sa povezom na oku i preskočio je nekoliko intervjua nakon utakmica jer mu se stanje s vidom pogoršalo.

Legendarni Italijan boluje od autoimune bolesti koja mu utiče na vid, dešava mu se da vidi „duplo“, a pred kamere je poslednji put došao sa vidljivim problemima na desnom oku, koje je bilo poluotvoreno.

„Ovim putem poslao bih poruku svima, posebno deci koja se pogledaju u ogledalo i vide na sebi nešto što izgleda neobično ili nešto što nije u redu. Moja poruka je da je život lep i da prihvatite sve. Moji igrači pate što sam ja u ovakvom stanju, znam to, ali živ sam. S ovim imam problem 10 godina i ovo je treći put da mi se stanje pogoršalo, ali vratiću se u normalu i ja ću se vratiti još lepši“, rekao je Gatuzo.

„Nije samo stvar u tome što izgleda ružno, već se zbog svega toga osećate iscrpljeno. Zamislite da 24 sata dnevno sve vidite dvostruko. Samo bi ludak poput mene nastavio da radi stvari kakve ja radim. Međutim, tako je, kako je. Ovo je moj život i znam da na svetu ima puno gorih stvari.“

U Italiji je pročitao komentare da umire i to ga je posebno zabolelo.

„Neki ljudi već pretpostavljaju da mi je ostalo mesec dana života, da umirem, ali uveravam vas da je sve u redu. Kad umrem, samo me odvedite na stadion, tamo sam i živeo.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar