Foto: Printscreen

Nova epizoda serijala Zvezda TV donosi priču o neizmernoj ljubavi između Crvene zvezde i operskog pevača Nemanje Crnatovića, momka koji od rođenja ima potpuno odsustvo vida.

Mnogo puta se pokazalo da Crvena zvezda nije običan klub, emocija koju navijači gaje prema crveno-beloj boji teško je opisiva rečima, a priča o momku koji poseduje neverovatan talenat za muziku upravo potvrđuje sve rečeno. Nemanja Crnatović iako od rođenja nema priliku da vidi svet oko sebe, još od malih nogu znao je da je Crvena zvezda klub koji nosi u srcu, a huk navijača sa tribina kompas za sve ono što se dešava na terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Momak fenomenalnih vokalnih sposobnosti posetio je Marakanu i tom prilikom na stadionu otpevao nekoliko Zvezdinih pesama, stvorivši atmosferu na koju niko nije ostao ravnodušan. Ređale su pesme omiljenog kluba, a Nemanja je sa oduševljenjem govorio o načinu na koji prati utakmice, kao i najlepšim trenucima sa Crvenom zvezdom.

„Utakmica protiv PSV Ajndhovena bila je ta uz koju sam shvatio da je Zvezda nešto bez čega neću moći da živim. Pratio sam je sa dedom iz Švedske koji je veliki zvezdaš, čak je kratiko igrao za crveno-bele. Tada sam znao da je Zvezda moje životno opredeljenje, i da ću je do groba bodriti“, rekao je Crnatović, a celu emisiju možete pogledati na priloženom linku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar