Dimitrije Kamenović u dresu Srbije, Foto: Starsport

Fudbaler Lacija Dimitrije Kamenović nije registrovan u svom timu za predstojeće izazove, pa je situacija sa njim komplikovana.

Ako je verovati italijanskim medijima, Lacio je sada u rebusu šta da radi sa Srbinom kog je platio dva i po miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Još zimus je dogovoren transfer iz Čukaričkog, ali je nastao problem koji traži rešenje. Sve se promenilo krajem prošle sezone.

Ekipu je napustio trener Simone Inzagi, došao je Mauricio Sari i doneo neke svoje zamisli u kojima nije video Kamenovića kao pogodnog za poziciju beka, ali i kao nedovoljno spremnog za ulogu centralnog defanzivca.

Italijani pišu i da je Lacio planirao da dovede Filipa Kostića iz Ajntrahta, pa je zbog toga navodno ostavio jedno upražnjeno mesto.

Do prelaska Kostića nije došlo, ali je situacija sa Kamenovićem, koji je očekivao da će igrati, sada nezavidna. Prelazni rok je završen 31. avgusta, ali ne u svim zemljama.

Turska, Ukrajina i Srbija su još uvek otvorene opcije, pa Kamenović možda tamo pronađe privremeno rešenje i pokušaj da se posredno nametne i Sariju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar