Foto: EPA-EFE/Lluis Gene /POOL

Fudbaler Portugala Ruben Dijaš kaže da su on i saigrači motivisani da pobede Srbiju u nedelju.

Dva nacionalna tima igraju poslednji meč kvalifikacija za Mundijal u Kataru (20.45, Nova S) i odlučuju o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svi smo jako motivisani, utakmica je mnogo važna, odlučujuća za plasman na Mundijal. Imamo ekstra faktor, pun stadion, domaće navijače, to je za nas važno u ovom trenutku. Svi ti faktori su pozitivni, energija je velika među nama…O načinu kako da zaustavimo Mitrovića nismo razmišljali, igrali smo već sa Srbijom i neće biti velikih iznenađenja. Naš fokus je na dobroj igri i pobedi. Igrači i reprezentacija to mogu da učine. Svesni smo da ćebiti teška utakmica, ali smo spremni“, rekao je Dijaš pred meč.

Srbija i Portugal su u Beogradu odigrali 2:2, kada gostima na Marakani nije priznat gol u nadoknadi, koji bi značio pobedu.

„Naravno, da ne igramo iz osvete… Radujemo se, to je za našu državu i naciju. Odlučujući meč za nas. Svesni smo što srpski tim može da napravi i neće biti iznenađenje. Različito bi mogla da bude agresija i želja srpskog tima“, rekao je Dijaš.

BONUS VIDEO: Saša Lukić postiže prvi gol u dresu Srbije protiv Katara

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar