David Beckham
Foto:Savio/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon 23 godine braka strast je i dalje tu.

Dejvid i Viktorija Bekam imaju jedan od najskladnijih brakova od svih poznatih ličnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što su godinama u izboru mnogih časopisa bili najlepši par sveta, sada imaju nešto drugačije obaveze.

Bekamovi su odlučili da se opuste pre luksuznog venčanja sina, a vreme su proveli na jahti od 5,5 miliona evra.

Legenda fudbala je navikla da je paparaci prate svuda, ali ponekad revnosni fotografi uspevaju da ih uhvate u neugodnim situacijama.

Tako je ovog puta objavljena fotografija kako Dejvid drži desnu ruku između nogu Viktorije, dok joj levom pokazuje nešto na mobilnom telefonu. Sa njima su na jahti bili i Romeo i Kruz, a uglavnom su vreme provodili izležavajući se na suncu.

Svi se pripremaju za venčanje Bruklina Bekama i njegove devojke Nikol Pelc.

Viktorija i Dejvid Bekam Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sin Viktorije i Dejvida Bekama Bruklin oženiće izabranicu, glumicu Nikol Pelc, a pred samo venčanje paru je ostala još jedna bitna stvar u sklopu priprema. Naime, Bruklin mora da potpiše predbračni ugovor svojoj verenici, i to sa mamom i tatom.

Niko nije mogao ni da nasluti da će se Bekamovi naći u ovakvoj poziciji, odnosno da će njihovo bogatstvo biti u senci u poređenju sa porodicom Bruklinove izabranice. Mnoge je šokiralo ovo otkriće, da su bivši fudbaler i modna dizajnerka siromašniji u odnosu na prijatelje.

Kako navode strani mediji, bogatstvo porodice Bekam procenjeno je na 38 miliona funti, što je znatno manje od onog što ima porodica glumice. Procenjuje se da Nelson i Klaudija Pelc imaju 1,3 milijarde funti.

Jedini trenutak kada su Dejvid i Viktorija morali da javno brane brak desio se 2004. godine. Tada su mediji pisali da je Dejvid prevario suprugu sa Rebekom Lus, ali je Viktorija stala uz njega. Priznala je da joj je bilo teško i da je shvatila da većina ljudi ima svoju cenu.

BONUS VIDEO Tom Kruz i Bekam se pozdravljaju

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar