Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zahvalio se svim svojim saradnicima posle osvojene 32. titule prvaka države.

Zvezda je titulu overila pobedom nad Vojvodinom 1:0 u meču 34. kola Superlige, jer sada, četiri kola pre kraja, ima 12 bodova više od Partizana.

NE PROPUSTITE I OVO:

„Da krenem od početka, Ovi momci zaslužuju sve pohvale. Ovo je njihovo veče i njihova sezona, dali su mnogo Zvezdi. Oni su jedno zlato i to ponavljam od prvog dana od kada sam došao. Kako se ponašaju, kako igraju… Da li ćemo pobediti ili ne, to je za diskusiju, ali uvek su pokazali da će ostaviti sve i da žele“, počeo je Stanković izlaganje za Arenu sport.

Nagovestio je da ostaje u Zvezdi i posle titule, a za ekipu kaže da ima dobru igračku bazu za dalja takmičenja.

„Veliki su posao napravili, imali su bazu za nastavak, idemo zajedno dalje u nove pobede i bitke. Da se zahvalim klubu na poverenju, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, našem predsedniku Svetozaru Mijailoviću i počasnom predsedniku Draganu Džajiću, svima u klubu na izvanrednoj saradnji i lojalnosti. Posle toga, mom štabu. Oni rade posao iz senke, njima dugujem jedno ogromno hvala i bez njih ne bih bio kompletiran“, kaže Stanković.

Zvezda je titulu morala da proslavi pred praznim tribinama stadiona „Rajko Mitić“.

„Na kraju navijači. Žao mi je što nema navijača i što je Markana prazna, ali radimo dobru uvertiru da kad dođu, da na svakoj utakmici Marakana bude puna, ovi momci to zaslužuju. Poslednji pozdrav za moje momke u Milanu koje volim najviše na svetu i samo dragi Bog zna koliko ih volim i koliko mi fale. Ljubavi moja, Anček, sve za tebe“, rekao je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare