Utakmica Vojvodina Crvena zvezda
Dejan Stanković, Utakmica Vojvodina Crvena zvezda Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Trener crveno-belih je optimističan pred duel sa Izraelcima.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Pjunik u Jerevanu sa 2:0 i tako ukupnim rezultatom 7:0 prošli u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je prolazom u plej-of.

„Misli su već okrenute ka Voždovcu. Obaveza kluba i veličina nam daju motiv da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Intezitet nije bio onakav kao u Beogradu, ali bitno je da imaš meč pod kontrolom, bez rizika. Čeka nas lep i jak dvomeč sa Makabijem, ne ulazi se lako u Ligu šampiona. Kod njih je vruće, ali kod nas će biti još vrelije“, rekao je Stanković nakon završetka meča.

Osvrnuo se i na kvalitete narednog rivala, Makabi iz Haife koji je bio bolji od Apolona.

„U pitanju je ekipa koja igra ozbiljan presing, imaju brzu tranziciju i tehničke sposobnosti. Kvalitetna ekipa u svakom segmentu, ne bih mogao da im nađem manu. Ima mnogo faktora i detalji će uticati. Razmišljam pozitivno, ohrabruju me nastupi i kako izgledamo na terenu. Ulazimo sa uverenjem da možemo na pravimo istorijski rezultat“, dodao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Zadovoljan je igrama veznog reda, koji čine Kingsa Kangva, Gelor Kanga i Seku Sanogo.

„Bilo je korektno, ritam nije bio kao u prvoj utakmici, ali smo imali kontrolu. Kod nas svi zaslužuju da igraju i ne mogu da kažem da mi neko svojim neradom pomaže da ga izostavim iz tima. Bitno je imati sve momke onda kada se igra dvomeč koji može da mnogo da nam donese“, poručio je Stanković.

Prva utakmica plej-ofa igraće se u Izraelu 16. ili 17. avgusta, dok će revanš meč biti odigran na Marakani 23. ili 24. avgusta.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde u Jermeniji, natpis „Kosovo je Srbija“ na tribinama

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar