Foto: Nova.rs

Dejan Savićević, bivši jugoslovenski reprezentativac i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, oduševljen je igrom koju je Srbija prikazala protiv Portugala (2:1) i plasmanom na Mundijal.

PROČITAJTE JOŠ

Savićević ističe da ni sam nije ovo očekivao.

„Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom, ne znam zašto sudija nije gledao snimak?! Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htenje… Super. Čestitam. Kratko, jasno i glasno – Srbija je zgromila Portugalce!“, naglasio je Dejan Savićević za „Sport Klub„.

Pojasnio je da je poslao poruku selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

„Naravno. Sad ću, pošto se, valjda, odmorio od silnih poziva sa svih strana, da obavim s njim i telefonski razgovor, čovek je uneo preko potrebnu energiju u državni tim, uozbiljio čitav ambijent, nema više onoga: ‘Ja ću da igram, ja neću da igram za reprezentaciju.’ Odzvonilo je takvim pojavama, Srbija se utegla. Kad vidim toliko kvalitetnih momaka… Svaka im čast.“

BONUS VIDEO Pogledajte kako je Srbija savladala Portugal i plasirala se na Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar