Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Defanzivac Crvene zvezde i reprezentativac Australije Miloš Degenek nije krio zadovoljstvo povodom povratka na terene Marakane. Iskusni štoper odbrojava dane do 30. maja i nastavka Superlige.

„Presrećni smo i radosni što smo konačno na terenu. Uželeo smo se fudbala, kao i saigrača. Prosto je divota raditi ponovo sa svima njima, iako je vruće. Većina tih vežbi na početku rada na terenu su preventivne kako se ne bismo povredili i kako ne bi bilo posledica i problema kasnije. Uključujemo svaki mišić i iskreno mi to veoma prija, a verujem da je tako i mojim saigračima“ rekao je Degenek za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Na treninzima na pomoćnom terenu Marakane oseća se pozitivna atmosfera.

„Sve nam je nedostajalo. Naročito ta popularna „ševa“ gde stvarno bude mnogo smeha i šale. Naravno, postoji i velika želja za fudbalom, za golovima. Srećan sam što smo se konačno vratili. Teško je trenirati sam, još u zatvorenom prostoru. Mi fudbaleri živimo za teren i loptu, a kada nam to uskratite, onda je to baš čudno za nas. Svi su mi falili, kompletno cela ekipa mi je nedostajala, jer smo mi ipak jedna velika porodica“, kaže Miloš Degenek.

Zvezdina „petica“ naglasila je da jedva čeka nastavak šampionata u kojem su crveno-beli na korak do titule.

„Mi smo spremni za sve što dolazi. Ostale su nam još četiri utakmice, nama je cilj da osvojimo maksimalan broj bodova, da postignemo što više golova, da odigramo što bolje odbranu. Jednostavno, da igramo naš fudbal i da se onda pripremamo za kvalifikacije u Evropi. Iskreno, jedva čekam utakmice, nikad duže nismo bili bez mečeva, prosto smo se svega uželeli“, jasan je reprezentativac Australlije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar