Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Nije lako igrati za "staru damu", ali se očekuje da Vlahović uskoro počne da "rešeta"

Nekadašnji napadač Juventusa i reprezentacije Jugoslavije Darko Kovačević prokomentarisao je igre Juventusa u poslednje vreme, a tom prilikom dotakao se forme Dušana Vlahovića i Filipa Kostić.

Kovačević je u intervjuu za italijansku Gazetu istakao da potpuno razume kako je trenutno Vlahoviću u Juventusu, pošto je on bio u sličnoj situaciji, kada je kuburio sa formom.

„Sezona je tek počela, a povrede su pogodile Juventus. Jasno je da stvari trenutno ne idu dobro. Sećam se vremena kada nisam postigao gol tri meseca. Pokušavao sam, ali jednostavno nije išlo. Možda je Vlahović imao sličan problem. Od 15. avgusta nije uspeo da postigne gol iz otvorenih igre. Imaće koristi od gola protiv Norveške“, rekao je Kovačević.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije želeo da kritikuje trenera Masimilijana Alegrija, a podsetio je da u tim treba da se vrate i Pol Pogba i Federiko Kjeza.

„Ne mogu da kritikujem trenera koji je osvojio toliko trofeja poput Alegrija. Siguran sam da ćemo videti drugačiji Juventus kada se Kjeza i Pogba vrate. Uskoro će Vlahović imati mnogo veću podršku, setite se i Kjeze… Veliki je pritisak u Juventusu.“

Za Kostića je rekao da će mu biti potrebno vremena da se uklopi u tim, ali da njegovi centaršutevi mogu doneti mnogo golova.

„Dajmo mu vremena. Stigao je pre nepuna dva meseca, mora da se prilagodi novom fudbalu i novoj zemlji. Možda nije Mesi, ali ima sve što treba da uradi dobro. Platio bih da imam nekog poput njega dok sam igrao. Uz sve njegove centaršute, postigao bih još više golova.”

BONUS VIDEO Tadić, Vlahović i Ilić posle velike pobede protiv Norveške

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar