Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, odlučio je da odgovori na sva pitanja navijača, ali i da se osvrne na različite teorije zavere koje se pojavljuju na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Dva puta je ponovio da je na internetu video da ga u teorijama zavere povezuju i sa kriminalnim grupama iz mafije.

Nakon toga je odlučio da i sam objasni sve što mu je na duši.

„Biće i poraza, ne možemo svaku utakmicu da pobedimo. Ideja svih nas u klubu je da zajedno podržimo fudbal u Srbiji, da ne budemo agresivni i negativni, već da iz pozitivne, mirne priče, podržimo i ligu i reprezentaciju. I ako dođe određeni trenutak da smo ugroženi, onda ćemo se boriti i rukama i nogama i svim silama. Rekao sam i igračima, hajde da vidimo ko će to nas da pokrade. Ali, vi ste tu prvi da niko ne sme da nas dira – uđi u utakmicu sa 800%, zgazi protivnika… Ono što se nas tiče, ne može tu niko da nas dira. Ako još imamo i podršku i od vas… Jer kad dođu ljudi na derbi, vide tri tribine kako pevaju. To je moć, zato niko ne sme da nas dira, mi smo institucija. Biće i ovoga i onoga, pretpostavljam, ali teško da ćemo dati da nas bilo ko dira. Je l’ moguće da me branite da nisam slavio gol protiv Zvezde? Da me braniš da nisam član albanske mafije? Je l’ moguće da me branite od toga?“, zapitao se Stanojević.

Nije se na tome zaustavio, pa je naveo niz stranih igrača koje je doveo u Humsku.

„Kad sam to shvatio, onda sam rekao daj, bre, da kažem ja nešto. Pričaju da li smo rasisti ili ne znam šta, pa ja samo od stranaca crnce i dovodim. Čak mi je Raća Petrović jednom rekao da malo više forsiram Medu Kamaru nego domaće igrače, to mi kaže igrač koji je dao gol u derbiju i doneo titulu. Moreiru sam ja lično doveo kao pomoćnik Đukiću. Ja, lično. Naravno, Đukić je to prihvatio. Dolazi Tejgo, dolazi Adija, dolazi Rikardo… Bila nam sad dva momka iz Gane na probi…“.

Prilikom objašnjavanja situacije sa Filipom Stevanovićem, ponovo se dotakao priče o mafiji.

„Filipa Stevanovića je otišao sa nekom gorčinom i nezadovoljstvom. Pričao sam sa njim bezbroj puta. Komentarisali su da sam član albanske mafije i da Fali upravlja sa mnom. Jedini je Fića bio njegov igrač kod nas i nije bio zadovoljan na kraju. Ugojio se i on pet-šest kilograma kad nije bio u formi. Lično sam mu rekao, ti si već potpisao i ugojio si se pet-šest kilograma, ne možeš tako. Ali stavljaću te i igraćeš, ali ne zaslužuješ da budeš u 18 ili u 20 igrača. A Jović je možda trpeo zbog toga. Otišao je s gorčinom, ali nisi u formi, ugojio si se, tako sam mu rekao. Zašto bih ga sklanjao? Ja da sklanjam dečka koji je potpisao za Mančester siti? Pa kako drugi igrač neki da ode u Mančester siti ili Junajted? Možete sad da zovete i Čolića, malog Denisa Stojkovića, reći će vam loše stvari o meni. Ali pitajte Jovića i Terzića i reći će vam suprotno. To je normalno u fudbalu. Fića je pravi grobar, dete Partizana, sve najbolje od srca mu želim i nadam se da će tamo napraviti nešto. Ne mogu svi da budu zadovoljni“, rekao je Stanojević.

BONUS VIDEO Ovako je govorio Stanojević pred meč sa Santa Klarom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar