Potera, Tragač Milica
Foto: Screenshot RTS

Sport je jedna od najčešćih kategorija koja se proverava na svakom kvizu znanja, ali je zato i pravi test za sve koji žele da zablista.

PROČITAJTE JOŠ

Malo ko je očekivao da će jedno naizgled bezazleno pitanje  u kvizu „Potera“ (jedno od prvih koje su postavljeno takmičarki) privući toliko pažnje.

„Koliko stilova se kombinuje u disciplini mešovitog plivanja?“, ispisano je bilo grafički na TV ekranu i pročitao ga je voditelj Jovan Memedović.

Odgovor je bio naravno „Četiri“.

Ipak, nakon toga usledilo je objašnjenje tragača Milice, koja se ugleda u želji da demonstrira koliko dobro zna ovu oblast uspela da „sredi“ sebi pojavljivanje i na društvenim mrežama.

„Leđno, kraul, delfin i prsno. Leđaši prvi počinju jer oni ne uskaču u bazen već stoje i onako se drže u vodi“, ponudila je svoje objašnjenje Milica, koju u emisiji nimalo ironično zovu „Princeza od znanja“.

Upravo zbog njene nesrećne formulacije „da leđaši ne uskaču u bazen“ reagovao je najpre srpski plivač Čaba Silađi, koji je podelio snimak ove scene i napisao:

„Wait, what?“, napisao je Silađi što u prevodu na srpski znači „Čekaj, šta?“.

Nije ovo začudilo samo četvorostrukog učesnika Olimpijskih igara i najboljeg plivača prsnim stilom u istoriji Srbije. Silađi trenutno drži rekorde na 50, 100 i 200 metara, te u 4×50 i 4×100.

Nije ovo privuklo samo njegovu pažnju, već je reagovala i Anja Crevar koja je želela da se našali, pa je kratko napisala.

„A znala sam da nešto radim pogrešno“, poručila je Crevar.

BONUS VIDEO Snimak sa dočeka olimpijaca Srbije


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare