Fudbaleri Čukaričkog i Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno 0:0, u meču 27. kola Superlige Srbije.

Bilo je burno na Banovom brdu, a iako nije bilo golova, uzbuđenja je bilo na pretek.

Heroj utakmice bio je golman Radničkog Borivoje Ristić. On je u sudijskoj nadoknadi, koja je trajala čak osam minuta, imao tri briljantne odbrane kojima je spasao ekipu poraza.

PROČITAJTE JOŠ

Tu nije bio kraj Ristićevog performansa pošto je odmah nakon poslednjeg zvižduka prišao loži stadiona na Banovom Brdu i počeo da viče.

„Donesite pare unutra odmah“, nekoliko puta je uzviknuo Ristić i pokazao rukom u pravcu svlačionice pre nego što mu je trener Gaćinović prišao i smirio ga zajedno sa ekonomom.

Ostalo je nejasno kome je i zašto poruka bila upućena, ali je evidentno da je Ristić bio izuzetno besan.

Što se tiče same utakmice, u prvom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja da bi u drugom ekipe zaigrale bolji fudbal. Čukarički je opasno pritisnuo goste u samoj završnici, a kulminacija je stigla u nadoknadi vremena.

Prvo je Ristić skinuo zicer Danilu Pantiću u situaciji jedan na jedan u 91. minutu, zatim posle prekida dva puta odbranio čudesno udarce rezerviste Rakonjca u 95. da bi na kraju u 98. izvadio loptu iz gola posle skraćenog kornera sa desne strane.

Tražili su igrači Čukaričkog da im se prizna taj gol, ali na usporenom snimku deluje da je Ristić na vreme izbio loptu i da ona nije celim obimom prešla gol-liniju pa je Radnički osvojio vredan bod.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar