Zoran Tošić; Foto: EPA/YURI KOCHETKOV

CSKA iz Moskve sastavio je idealan tim od fudbalera van prostora Rusije koji su zaigrali za popularne "armejce", a mesto među među 11 našli su Miloš Krasić i Zoran Tošić. Na klupi je vezista Partizana Bibras Natho.

Bivši reprezentativac Srbije i krilo CSKA Miloš Krasić, odigrao je 229 utakmica, postigao 32 gola i upisao 34 asistencije za Moskovljane.

PROČITAJTE JOŠ

Za šest sezona, osvojio je čak deset trofeja, od kojih je najznačajniji UEFA kup 2005. godine. U idealnom timu „armejaca“, plavokosom Krasiću, očekivano je poverena uloga na desnom krilu.

S druge strane, Bambi Tošić je zauzeo mesto na levom krilu. On je proveo sedam sezona u Moskvi, i za pomenuti period upisao je 241 meč u svim takmičenjima, postigao je 47 golova i namestio 41.

Tošić je doprineo osvajanju šest trofeja, zato ne čudi što je bio miljenik navijača moskovskog giganta.

Idealan tim stranaca s najvećim brojem mečeva u nogama za „armejce“ oformljen je u formaciji 3-4-3. Igor Kutepov (Ukrajina, 32 utakmice), Čidi Odia (Nigerija, 151), Deividas Šemberas (Litvanija, 367), Bogdan Šeršun (Ukrajina, 81), Miloš Krasić (Srbija, 229), Elvir Rahimić (BiH, 347), Pontus Vernblum (Švedska, 224), Zoran Tošić (Srbija, 241), Ahmed Musa (Nigerija, 184), Sejdu Dumbija (Obala Slonovače, 150), Vagner Lav (Brazil, 259).

CSKA je izabrao i rezerve, a među njima se našao Izraelac Bibras Natho iz Partizana, koji je četiri sezone bio jedna od glavnih poluga u moskovskoj mašineriji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar