Foto: FK Crvena zvezda

Izabranici Vladana Milojevića su se zaputili na Pafos, gde će odraditi pripreme za drugi deo sezone u vremenskom intervalu od 15. januara do 2. februara.

Crveno-beli prvotimci će boraviti 17 dana na Kipru i odigrati pet kontrolnih utakmica.

PROČITAJTE JOŠ

Prva provera crveno-belih je protiv Hlorake (17. januar), potom Zalaegersega (20. januar), Spartaka iz Subotice (24. januar) i lučanske Mladosti (28. januar). Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

Vladan Milojević je na Pafos poveo 30 igrača, a to su: Omri Glazer, Zoran Popović, Balša Popović, Vuk Draškić, Kosta Nedeljković, Lazar Nikolić, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić, Vladimir Lučić, Andrija Maksimović, Aleksandar Katai, Uroš Kabić, Stefan Mitrović, Piter Olajinka, Šerif Endiaje, Jovan Mijatović i Aleksandar Kahvić.

U centru pažnje je bio Kosta Nedeljković koji će za šest meseci obući dres Aston Vile, a ugovor je već potpisan.

Nedeljkovića je Aston Vila platila Zvezdi devet miliona evra, a to nije sve što bi crveno-beli mogli da inkasiraju.

Naime, u ugovor je uključena i klauzula od 15 posto procenata od naredne prodaje, pa bi u kasu tima sa Marakane moglo da „kane“ još nekoliko miliona. Na primer, ukoliko bi Nedeljković naredni transfer ostvario po ceni od deset miliona, Zvezda bi dobila milion i po. Ipak, kako je malo verovatno da bi Aston Vila pristala da zaradi samo milion, već će u Birmingemu za Nedeljkovića, ako stvari krenu kako žele, tražiti bar tri ili četiri puta više, Zvezda bi veoma lako mogla da duplira dobitak od Nedeljkovića.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar