Foto: EPA-EFE/Alex Grimm / POOL

Mečeve u Ligi šampiona pomno su pratili svi navijači crveno-belih jer je su trećeplasirani timovi grupne faze potencijalni rivali Crvene zvezde na proleće.

Od prošlog četvrtka se na spisku potencijalnih rivala nalaze Arsenal, Roma, zagrebački Dinamo i Viljareal, a taj spisak je proširen za dva imena.

PROČITAJTE JOŠ

Briž nije uspeo da napravi senzaciju u Rimu (2:2) i da gurne Lacio u Ligu Evrope. Kao jedan od četiri trećeplasirana tima sa najboljim učinkom plavo-crni spadaju u red nosilaca na sledećem žrebu.

Zvezda bi mogla da odmeri snage i sa Mančester junajtejdom, koji je porazom od Lajpciga sa 3:2, zauzeo treće mesto grupe H sa devet osvojenih bodova.

Podsetimo, potencijalni rivali Zvezde na žrebu su pobednici grupe Lige Evrope (osim Hofenhajma sa kojim su crveno-beli odmerilis snage u grupi), te četiri najuspšenija kluba iz grupne faze Lige šampiona.

Nakon mečeva u sredu ćemo znati sve potencijalne rivale zvezde, a moguće je da na spisku budu i neki od sledećih klubova: Menhengladbah, Real Madrid, Šahtjor, Inter, Atalanta ili Ajaks.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar