Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Nemanja Milunović, fudbaler Crvene zvezde, izjavio je da se naporan rad na pripremama uvek isplati i da će ekipa sigurno biti spremna za start sezone.

Crveno-beli se trenutno nalaze na pripremama na Divčibarama.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisu mi ovo ni prve pripreme u životu, ni prve pripreme u crveno-belom dresu. Navikao sam se na naporan rad. Više volim treninge sa loptom, ali mora da se napravi i baza sa trčanjem, da se ‘napune’ noge i da se ‘rašire’ pluća za naporne utakmice koje nas čekaju. Imamo veoma ozbiljan kondicioni deo stručnog štaba, ne sumnjam u njihove reči ni najmanje, već ih pomno slušam i usvajam sve zahteve“, rekao je Milunović za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac osvrnuo se i na proveru protiv Metalca i pobedu rezultatom 1:0.

„Na pripremama je uvek najbitnije da svi ostanemo zdravi. Noge su teške, umorni smo i svesni su ljudi iz stručnog štaba da još uvek ne možemo da ispunimo sve zamisli. Bitno je da smo pokazali disciplinu, želju, kao i sposobnost da i kada smo umorni, možemo da pobeđujemo. Nijedan trening ne može da zameni utakmicu, tako da sam za to da treba što više mečeva da imamo kako bi se uigrali“.

Milunović, kao jedan od najiskusnijih prvotimaca, ističe da mu je zadovoljstvo da pomogne mlađima.

„Trudim se da im pomažem u smislu toga da shvate da su deo ekipe. Zapravo to rade svi stariji igrači, svi želimo dobro za kolektiv. Nema dobacivanja kad se pogreši, nema vređanja, samo podrška, uverili su se da iskusniji igrači nisu bauk, već da smo im tu na raspolaganju. Što se njihovih kvaliteta tiče, Zvezda ne mora da brine za budućnost. Imamo odlične mlade igrače i redovno se osvajaju juniorska prvenstva“, zaključio je Milunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar