Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Selektor fudbalera Rusije Stanislav Čerčešov visoko uzdignute glave se pojavio pred novinarima iz Srbije i Rusije posle debakla "zbornaja komande" (5:0) na stadionu "Rajko Mitić" u poslednjem, 6. kolu Lige nacija.

Nisu štedeli ruski novinari Čerčešova, jedno od prvih pitanja odnosilo se na to da li će podneti ostavku posle debakla i poraza 5:0 od Srbije, što je uslovilo da selekcija koju vodi ostane bez plasmana u A ligu.

PROČITAJTE JOŠ

„Pitanje oko ostavke nije pitanje za mene. Što se tiče rezultata i ubedljivog poraza, razlika je u igri i pristupu. Neki igrači su igrali dobro, neki nisu. Sve je bilo na timu. Srbi su bili bolji, svežiji, bili su spremniji i zasluženo su pobedili. S druge strane, mi se nismo dobro kretali, nivo igre je bio nizak“, iskren je Čerčešov.

Ipak, Rusija će na kraju biti akter Evropskog prvenstva naredne godine, dok to nije slučaj sa Srbijom, a Čerčešov o svemu tome kaže:

„Ne mogu da objasnim zbog čega Srbija neće igrati na Evro. Iz nekog razloga nisu uspeli. Pandemija nas je sve omela. Srbija je uvek imala dobre igrače, ali to što neće igrati na Evropskom prvenstvu nema veze sa Rusijom“, završio je kormilar „zbornaja komande“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar