Foto: Printscreen Sport5

Barak Bahar se oprašta od svojih navijača i kluba, a očekuje se da naredne sezone preuzme kormilo srpskog prvaka.

Crvena zvezda će u novu sezonu i u Ligu šampiona krenuti sa novim trenerom, trećim za godinu dana, a izraelski mediji su pre nekoliko dana javili da je to Bahar.

PROČITAJTE JOŠ:

Ka Ligi šampiona ju je kroz domaće prvenstvo poveo Dejan Stanković, do titule ju je vodio Miloš Milojević od prošlog avgusta, a piše se da će u novoj sezoni to biti Bahar koji će stvari preuzeti „na gotovo“.

Ipak, pre nego što i definitivno preuzme kormilo srpskog kluba, Bahar će morati da dovrši posao u Makabiju iz Haife sa kojim je pobedio Ašdod 2:1 i sa sedam bodova više od Hapoel Ber Ševe došao nadomak titule.

Koliko mu teško padaju poslednji momenti na klupi kluba s kojim je izbacio upravo Zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda tamo pravio i neke dobre rezultate, pokazao je kada nije hteo sa svojim fudbalerima do navijača, jer je plakao.

„Plakao sam jer mi je ovo poslednji put? Možda, možda, nikad se ne zna. Mislim da je važno da smo napravili važnu pobedu i značajan korak na putu ka istorijskoj sezoni. Biće dovoljno vremena da sve zaključimo, moramo odati priznanje ovim momcima koji su napravili značajan korak ka cilju. I ja sam ljudsko biće, naravno da to utiče na mene. Trebalo je da pobedimo i prošle nedelje, ali volimo da otežavamo. Primili smo jedan gol iz jednog napada u celoj utakmici Ašdoda, bitno je da smo pobedili i sa još jednom pobedom možemo da osvojimo šampionat. Ova publika me dirne, ovo je vreme kada dobijam veliku podršku od njih i ima emocija“, rekao je Bahar posle meča.

U prvi plan je stavio rezultat sadašnjeg kluba, ali je uvijeno poručio da ni pitanje novog ugovora i kluba nije do kraja rešeno.

„Ovo nije jednostavno i lako vreme. Znam kako da se oprostim. Biće još vremena za razgovor o osećanjima i oproštajima, ali sada je vreme da timu i publici damo prostor. Neka ovaj klub uradi nešto veliko. Biće dosta vremena da se priča o meni posle toga, znaćemo o mojoj budućnosti kada se stvari zatvore. Ne krijemo ništa, čim bude potpisano, objavićemo. Trenutno to još nije tu i želimo upravo sada da postignemo svoj cilj i ništa nam neće stati na put. Ne želim da budem taj koji će skrenuti pažnju sa ove neverovatne publike koja je došla da ispuni svaki stadion“, kazao je Bahar.

Snimak kako je izgledao njegov emotivni momenat možete pogledati na izraelskom portalu, baš kao i izjavu trenera.

BONUS VIDEO: Ronaldo iznerviran, Stojković bacao opremu u publiku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar