EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nemanja Matić, reprezentativac Srbije iz redova Mančester junajteda, spreman je za povratak takmičenju na tri fronta, Premijer ligi, FA kupu i Ligi Evrope.

Vezista Junajteda uvelko trenira sa kolegama i sa nestrpljenjem očekuje 19. juni kada će Junajted posle više od tri meseca odigrati prvu zvaničnu utkamicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Reč je o susretu Premijer lige sa Totenhenmom u Londonu. Biće to jedan od mečeva koji će za Junajted biti od velike važnosti jer su trenutno peti i bore se za poziciju koja ih vodi u Ligu šampiona.

Matić je nedavno na jednom od treninga, kada su vežbali na biciklu zadirkivao Bruna, kako je normalno da budu udaljeni na propisnoj distanci od barem dva metra. Pritom je imao šaljiv komentar u vezi Sportinga, bivšeg kluba Bruna Fernandeša, gradskog rivala Benfike, kluba u kojem je Nemanja igrao.

„Uvek je postojala distanca između Benfike i Sportinga“, prokomentarisao je Matić.

Na treningu u sredu, Matićeva ekipa je pobedila onu za koju je igrao Fernandeš, a srpski fudbaler se pohvalio time što je fotografiju pobedničkog tima istakao na Instagramu. Na njoj su pored njega i Diogo Dalo, Brendon Vilijams, Odion Igalo, Džesi Lingard, Mejson Grinvud, te Pol Pogba i Hari Megvajer.

„Pobednički tim. Bruni Fernandeš, želim ti lep dan“, napisao je Nemanja, ali je Portugalac imao jak odgovor.

„Jednom te pustim da pobediš, morao sam jer mi trebaš srećan za Premijer ligu“, našalio se Bruno.

I ovaj primer pokazuje da je atmosfera na „Old Trafordu“ pozitivna i da igrači sa nestrpljenjem očekuju nastavak bitke za bodove.

View this post on Instagram

Winning team ?? @brunofernandes.10 have a nice day ?

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar