Pele
Pele Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Neverovatno.

Stanje legendarnog brazilskog fudbalera Pelea već neko vreme je veoma loše, porodica i prijatelji se nalaze u bolnici „Albert Ajnštajnt“ kako bi bili uz njega, a društvenim mrežama počeli su da se šire krajnje bizarni snimci.

PROČITAJTE JOŠ...

Veliki broj ljudi iz Brazila podelio je snimke na kojima se vide, kako je navedeno, pripreme na stadionu Santosa za sahranu po mnogima najboljeg igrača u istoriji fudbala.

Na snimcima se može videti kako radnici unose velike blokove na sam stadion, na čijem centru je već postavljen veliki šator, a potom je obljavljen i snimak na kom se navodno nalazi prostorija u kojoj će Pele počivati, uz njegovu bistu.

Doduše, ovo bi trebalo uzeti sa velikom rezervom, s obzirom na to da ne postoje nikakve zvanične najave iz redova Santosa da je u „Vili Belmiro“, kako zovu stadion ovog kluba za koji je Pele nastupao, jeste da bi ovo mogla da bude navodno priprema za marketinšku akciju jedne velike pivske kompanije, gde bi učešće trebalo da uzme i Nejmar.

Sve u svemu, bizarni snimci iz Brazila, i to u trenutku kada čitava fudbalska planeta strahuje da je odlazak velikog Pelea pitanje dana…

Podsećamo, Edson Arantes do Nasimento se nalazi u bolnici od 29. novembra, gde je primljen nakon što mu je pre godinu dana, u septembru 2021. pronađen rak debelog creva, a stanje se u poslednjih nekoliko nedelja pogoršalo, pa su članovi porodice došli kako bi Božić proveli uz legendarnog fudbalera.

BONUS VIDEO Pele, Maradona i pehar koji je izmakao Moši i Tirketu usred „geta“ u Dohi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar