Boško Đurovski Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Boško Đurovski, legenda Crvene zvezde, čovek koji je uvek tu za klub i neko ko odlično poznaje Dragana Stojkovića Piksija, bio je gost našeg podcasta "Penâl".

Legendarni Piksi i zvanično je imenovan za selektora reprezentacije Srbije, a Đurovski veruje da je njegov izbor najbolje moguće rešenje.

PROČITAJTE JOŠ

Veruje i da će nekadašnja „desetka“ autoritetom i znanjem zavesti red u srpskom fudbalu, iako dolazi na „vruću“ klupu u vrlo nezgodnom trenutku.

Boško Đurovski ističe i da, poznajući Stojkovića kome je šest godina bio pomoćnik tokom rada u Japanu, nekadašnji majstor s loptom može da se izbori sa potresima u FSS, kao i da bi Nemanja Vidić morao da se oglasi nakon svega što se dogodilo i što je prethodno pričao.

Dotakao se i partije Crvene zvezde u dvomeču sa Milanom, i žali što srpski prvak nije eliminisao italijanskog velikana u Ligi Evrope, jer smatra da je zaslužio prolaz prema svemu prikazanom.

Šta je još sve rekao Boško Đurovski bićete u prilici da vidite i čujete u novom izdanju našeg podcasta „Penâl“ ovog petka od 16 sati, a s njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar