Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je posle 163. večitog derbija da je ponosan na ekipu, koja iz godine u godinu potvrđuje kvalitet, a nije propustio priliku da pecne ljutog rivala.

„Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika – Gobeljić je pogodio stativu, Falčinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera“, rekao je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ

Momak iz Knina nastavio je da hvali svoje saigrače i da priča o dominaciji Zvezde u vidu tri uzastopne titule i grupnim fazama Lige šampiona i Lige Evrope.

„Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali  da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet“, jasan je Milan.

Borjan je imao poruku i za ljutog rivala – Partizan.

„Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta“, pecnuo je rivala „kec“ Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare